YAT TURU 4 GÜN 3 GECE (OLYMPOS-FETHIYE veya FETHIYE-OLYMPOS)

Program Akışı:

OLYMPOS FETHİYE 4 GÜN - 3 GECE 
 
1.Gün :  (Ö /A)

10: 00-11: 00 arası Olympos’ ta kalan misafirlere, Demre Limanı'na otobüs transferi Yapılır.  Saat 13: 00-14: 00 arası Demre limanından hareket edip, Korsanlar Mağarası, Batık Şehir Kekova, Likya-Roma arkeolojik alanı olan batık şehir koruma altında olduğundan, yat ile sehir halinde görülüyor. Simena, araç ile ulaşılamayan geleneksel bir Türk balıkçı köyüdür. Akşam yemeği Korsan Cennetinde verilir..  
 
2. GÜN:     (K /Ö / A)

Kahvaltı sonrası Kaş'a hareket ederek, ilk önce küçük bir kasaba önünde sakin bir koyda yüzme molası verilir, sonra limana uğrayıp öğle yemeği için balıkçı kasabası ziyaret edilir. Bir zamanlar Kaş’ a ait olan Antik Antiphellos'da sadece Likya kaya mezarları, lahitler ve Roma tiyatrosu kalmıştır. Ancak şehrin cazibesi kendini korumaktadır. Kalkan yakınlarında olan Fırnaz Körfezi'nde akşam yemeği için durulur & 2. gece).  
 
3. GÜN:     (K /Ö /A)

Gün doğarken, Kelebekler Vadisi'ne hareket edilir ve burada kahvaltı ve yüzme molası verilir. Kelelebek vadisinde 136 çeşit farklı kelebek türleri bulunmaktadır. Bir sonraki durağımız Ölüdeniz'dir. Yamaç paraşütü seçeneği mevcuttur. Ölüdeniz yakınlarındaki bir koyda öğle yemeği verilir. Günün son durağı St-Nicholas Adası'dır. Bizans kalıntıları görülür, yüzme molası, akşam yemeği verilir & 3 gece.  
 
4. GÜN:     (K /Ö)

Kahvaltı sonrası Samanlık Koyu'na yüzme molası ve öğle yemeği verilir. Sonunda 13: 00-15: 00 saatleri arasında Fethiye Limanı'na varılır.  NOT:      Hava  veya deniz koşullarında göre program değişikliği yapılır.               
 
(K, Kahvaltı), (Ö, Öğle Yemeği), (A, Akşam Yemeği)
 
 
 
FETHİYE – OLYMPOS  4 GÜN - 3 GECE 
 
1.Gün:    (Ö /A)

11: 00-12: 00 saatleri arasından Fethiye limanından hareket edilir ve Samanlık Koyunda yüzme molası ve öğle yemeği yenilir. Kelebekler Vadisine hareket edilir 136 çeşit kelebek türü barındıran vadide yüzme molası verilir. Deniz koşullarına bağlı olarak Ölüdeniz'e dönüş yapılır. Arzu eden Yamaç paraşütü yapabilir.  Son olarak St-Nicholas Adasında mola verilir. Bizans kalıntıları, yüzme, akşam yemeği & 1. gece. 
 
2. GÜN:    (K /Ö / A)

Günün doğuşuyla, Kalkan yakınlarındaki Fırnaz Körfezi'ne kahvaltı ve yüzme için hareket edilir. Öğle yemeği Kaş a doğru hareket edip, büyüleyici balıkçı köyünü limanına yanaşıp,  , bir zamanlar Kaş'a ait olan olduğu Antik Antiphellos gezilir. Likya kaya mezarları , lahitler ve Roma tiyatrosu kalmasına rağmen şehrin cazibesi kendini korumuştur. Kekova yakınlarında bir koyda yüzmemolası, akşam yemeği &2. Gece..  
 
3. GÜN:    (K /Ö /A)

Kahvaltı sonrası Kekova Batık Şehri gezilir, Likya-Roma arkeolojik alanı olan batık şehir koruma altında olduğundan, yat ile sehir halinde görülüyor. Simena, araç ile ulaşılamayan geleneksel bir Türk balıkçı köyüdür. Akşam yemeği Korsan Cennetinde verilir. 
 
4. GÜN:    (K)

Kahvaltı yaptıktan sonra Korsan mağarası gezilir ve öğleden önce Andriake limanına varılır. Olympos ta konaklaması olan misafirlerimize otellerine transfer verilir.  NOT       Hava  veya deniz koşullarında göre program değişikliği yapılır.               
 
(K, Kahvaltı), (Ö, Öğle Yemeği), (A, Akşam Yemeği)

Bizi Takip Edin

X
Call me now