MAVI TUR

1. Gün: ANTALYA veya KEMER
Biniş 15: 30'da Antalya veya Kemer'den başlayacaktır. Servis akşam yemeği ile başlar ve geceleme Antalya veya Kemer'de yapılır.
 
 
2. Gün: OLYMPOS - ADRASAN - CAVUS BAY
Kahvaltıdan sonra, seyir programı ve tekne hakkında bilgilendirileceksiniz. Daha sonra antik kente yelken açacağız.
Olympos. Likya'nın en önemli liman kentlerinden biri olan Olimpos, mitolojik hikayelerin bir unsuru olmuştur.
Tarih boyunca. Olimpos, geçmişte uygun konumu nedeniyle korsanlar için bir yerdi ve bugün hepsi biliniyor
tarihi değerleri, 3200 metre uzunluğunda güzel sahilleri, endemik plantasyonu ve ahşabı nedeniyle dünyada
Günümüzde pansiyon olarak kullanılan evler. Öğle yemeğinden ve yüzme molasından sonra akşam yemeği için Adrasan Çavuş Koyu'na gidilir.
ve bir geceleme.
 
 
3. Gün: DEMRE - ÇAYAGZI - GÖKKAYA BAY
Sabah erkenden Demre'ye yelken açacağız. Cayağzı'nda güzel bir kahvaltının ardından, turlara isteğe bağlı turlara katılabilirsiniz.
Myra'nın kalıntıları, aynı zamanda 'koruyucusu' olarak bilinen piskopos Aziz Nicholas'ın kenti olan bir Likya şehridir.
Bizans döneminde çocuklar, fakirler ve denizciler. Bu isteğe bağlı kara turunun ardından yatımız Gökkaya Koyu'na gidiyor.
Akşam yemeği ve geceleme için demirleyeceğiz.
 
 
4. Gün: TERSANE - ÜÇAGİZ
Kahvaltıdan sonra Batık Şehir'e (Sunken Şehri) gideceğiz. Öğle yemeği ve yüzme molası için Tersane Koyu'na demirleyeceğiz. Akşam yemeği ve geceleme için Ücagız Koyu'na demirlenir. Dilerseniz, programa öğle yemeği de dahil olmak üzere isteğe bağlı Kaş-Saklıkent gezisine katılabilirsiniz.
 
 
5. Gün: SIMENA - KEKOVA
Ücagız'da kahvaltı yaptıktan sonra Simena'ya gideceğiz. Ceneviz Kalesi ve kalıntılarını ziyaret etme şansını yakalayabilirsiniz.
Simena'da 300 kişi kapasiteli bir tiyatro. Akşam yemeği ve geceleme Kekova'da olacak
6. Gün: PORTO CENEVIZ - PHASELIS
Sabahın erken saatlerinde yolculuğumuza başlayacağız ve Ceneviz (Genoese) Limanı veya Sazak Koyu'na varıyoruz. Öğle yemeğinden sonra,
Phaselis Koyu'ndaki demir. Phaselis, 7. yüzyılda Rodosluların kolonisi olarak kuruldu. Phaselis'in üç farklı koyları vardır ve halkı geçimini denizden kazanmak için kullanılır. Şehir parfümüyle de ünlüydü
Antik çağda ticaret. Dilerseniz deniz kıyısında bulunan ve antik kalıntılarla dolu antik kentin etrafında yürüyebilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme bu güzel koyda yapılır.
 
 
7. Gün: AYISIGİ BAY - KEMER veya ANTALYA
Kahvaltıdan sonra Ayışığı Koyu'na hareket edilir. Akşam yemeği ve geceleme Kemer veya Antalya'da yapılır.
Antalya, Paleolitik Zamanlardan beri yerleşim alanı olmuştur. Kent 7. yüzyılda Lidya yönetiminde idi.
B.C., 456’da Pers’ler, 333’de Büyük İskender’i İskender'in ölümünden sonra, saltanat döneminde
Bergama kralı Attalos, Attaleia adında yeni bir şehir kuruldu. Sonra şehir 1207'de Selçuklar tarafından fethedildi.
kentte görülecek en önemli tarihi yapılar; 'Hadrian Kapısı', 'Kale Kapısı', 'Saat Kulesi', 'Şehir Duvarları', 'İç
Kale ',' Kırık Minare ',' Antalya Arkeoloji Müzesi 've şehrin dönüm noktası olan' Yivli Minare Camii '. (Şehir turu isteğe bağlı)
 
 
8. Gün: ANTALYA veya KEMER
Konuklar kahvaltıdan sonra saat 10: 30'a kadar tekneyi değerli anılarla bırakacaklar.
Deniz ve hava koşullarına bağlı olarak, misafirlerimizin güvenliğini ve rahatını sağlamak için tur programında gerekli değişiklikleri yapma hakkımızı saklı tutuyoruz.
 
 
 
Mavi Yolculuk: Mavi Yolculuk, bir ömür boyu sahip olabileceğiniz en rahatlatıcı tatillerden biri. Hem yeşil hem de maviyi kucaklayan ve ruhunuzu eşsiz bir şekilde sakinleştiren bir avantajdır. Sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz bir tatil, tıpkı tercih ettiğiniz şekilde ve asla bitmemesini diliyoruz. Sizi Ege'nin mavi sularıyla kucaklayan bu olağanüstü yolculuğa çıkmak için geç kalmayın. Doğanın güzelliklerini ve ziyaret ettikleri koylardaki antik varlıkları fethettiklerini bile bilmiyorlardı. Bu şekilde, kristal mavi sularda yüzerken güneşin doğuşunun ve gün batımının güzelliğine, hepsinin güzelliğine şahit olacaksınız. Bu yolculuğu nasıl gerçekleştirebileceğinizi düşünmeyin bile, firmamız NIRVANA TRAVEL bu hayali sizin için gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacak ve profesyonel ekibimiz tekne kiralamanıza, yemeği seçmenize ve rotaya karar vermenize yardımcı olacak

Bizi Takip Edin

X
Call me now