YAMAÇ PARAŞÜTÜ

ÖLÜDENİZ YAMAÇ PARAŞÜTÜ


Kalkış yapacağınız pist’e ulaştıktan sonra dinlenmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak veya resim çekmek için zamanınız olacak. Kalkış yapacağız Pilotunuz ile tanıştıktan sonra pilotunuz sizi uçuş için hazırlayıp kısa bir brifingin hemen ardından kakış için yerinizi alıp bir kaç adım yürüme ve koşma ile ayaklarınızın nasıl yerden kesildiğini fark edeceksiniz. Kalkıştan hemen sonra arkanıza kurulun, kollarınızı açın ve o muhteşem Ölüdeniz manzarasını ve tertemiz havayı ciğerlerinize çekin. İşte şimdi tamamen özgürsünüz. Tıpkı kuşlar gibi. Adeta kendiniz bir kuş kadar hafif ve özgür hissedeceksiniz. Ayrıca pilotunuz uçuş süresince havada bu çok özel anları fotoğraf ve video ile ölümsüzleştirecektir. Dilerseniz bu fotoğraf ve videoları inişten hemen sonra sonra izleyip dilerseniz alabilirsiniz. Ayrıca uçuş süresince pilotunuz çevre hakkında ve uçuş hakkında genel bilgileri anlık olarak sizlere bildirecektir, ayrıca hayatımda biraz adrenaline ihtiyacım var diyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz.

Pilotunuz sizin istekleriniz doğrultusunda tüm akrobasi hareketlerini icra ederek, hayatınız boyunca tatmadığınız duygular ile unutulmaz anlar sizleri bekliyor olacak. Bu hareketler uzman kişilerce yapıldığından ötürü herhangi bir risk içermez, gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Yaklaşık 30 dakikalık uçuşun ardından ölüdeniz sahiline iniyoruz. İniş için yapmanız gereken tek şey ayağı kalkmaz ve bir kaç adım atmanız yeterli olacaktır. Adeta kuş misali konacaksınız. Sonuç olarak yamaç paraşütü doğru ekipman ve uzman kişilerle yapıldığında neredeyse riski yok denecek kadar azdır. Hatta dünyanın en güveli hava taşıtlarının başında gelir. O halde ne duruyoruz ? Haydi uçalım.

Kimler Tura Katılamaz ?


100 KİLOGRAM ÜSTÜ KİŞİLER ,(BAYANLARDA MAXİMUM 90 KG)
100 KG ALTI FAKAT KOŞAMAYACAK OLAN KİŞLER
HAMİLE OLAN BAYANLAR
HASTALIK DERECESİNDE PANİK ATAĞI VEYA PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI OLANLAR
KARDİYOLOJİK HASTALIĞI OLAN KİŞİLER
AŞIRI ALKOL VEYA HERHANGİ MADDE VEYA İLAÇ  TESİRİ ALTINDA OLAN KİŞİLER
 

Yanıma Ne Getirmeliyim ? :

Fotoğrafları depolamanız için yanınıza telefonlarınızı yada usb bellek getirin. Uçusa gelirken mevsime bağlı olarak şort, tişört, güneş gözlüğü, spor ayakkabısı getirilmesi gerekmektedir. Varsa güneş gözlüğünüzü almayı unutmayın.

Uçuşta Yanınızda Bulunması Yasak Nesneler

bozuk para, anahtar, cep telefonu, şahsi kameralar bunların tümü uçuş süresi boyunca yasaktır. Dilerseniz uçuş öncesi eşyalarınızı pilotumuza veya ofisimize teslim edebilirsiniz. Uçuştan sonra güvenli bir şekilde geri alabilirsiniz.

Dahil Olanlar


Deneyimli pilot ile 30’dk uçuş
Sigorta
Ormana giriş ücreti
uçuşa dair ingilizce ve türkçe sertifikanız
rehberlik hizmeti
tüm vergiler ücrete dahildir.

Bilmeniz Gerekenler


Fotoğraf ve video çekimi  ekstra olup tamamen pilotun işidir. Fotoğraf ve video çekimi ekstra olarak ücretlendirilecektir.

Güneş gözlüğünü, spor ayakkabısı ve ofise bırakabileceğiniz depolama aygıtını (cep telefonu, usb vb..) yanınızda bulundurun.

30 dakika önce uçuş yerinde olun.

Bizi Takip Edin

X
Call me now